ΚAΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΕΔΑΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!
Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ HΡΘΕ!
EΛΛΗΝΑ ΑΠΕΝΔΥΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ. ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ.
ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙΣ. ΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ! ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΞΕΡΕΙΣ: "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"!
ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΑΙΩΝΕΣ. ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΟΞΑ!
ΕΓΕΙΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!
"ΕΣΤ' ΗΜΑΡ ΟΤΙ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ'ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ"....

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ!!Κάθε μέρα που περνάει είναι και πιο απογοητευτική..
Θα μπορούσα να παραιτηθώ και να μην ξανασχοληθώ με όλα όσα τραγικά βλέπω γύρω μου.. Όμως δεν θα πέσω στην παγίδα των βάρβαρων που με θέλει ήδη νεκρή, υποταγμένη, παραιτημένη και προσκυνημένη!! 
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΕΚΡΗ!

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ.. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!


Ευχαριστώ πολύ λοιπόν όλους όσους με απογοητεύουν γιατί αυτοί με κάνουν ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!! Αυτοί με πεισμώνουν και μου δίνουν τη ΔΥΝΑΜΗ να σφίγγω περισσότερο τα δόντια και να αποδεικνύω στον εχθρό πως ΤΩΡΑ εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ από ποτέ...
Κι αυτό γιατί μαζέψαμε ΠΟΛΛΑ... Πολύ πίκρα και πολύ πόνο.. 

Κληρονομήσαμε τα πάντα και όλα μεταφέρθηκαν μέσω του DNA μας. Κληρονομήσαμε τις ΜΝΗΜΕΣ, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΑΥΓΗ, το παράπονο, το μοιρολόι, τον βαρύ στεναγμό και το μουντό κλάμα πολλών γενεών Ελλήνων που αναμένουν την ΔΙΚΑΙΩΣΗ! Δικαίωση των αδικοχαμένων νεκρών μας, των ηρώων μας, των καταδιωγμένων μας και των..αγέννητων μας παιδιών....

Εσείς η παλαιότεροι και γηραιότεροι είστε αυτοί που τώρα θα έπρεπε να μου ζητάτε ΣΥΓΝΩΜΗ για την αδιαφορία, την ανήθικη αδράνεια και την ανήθικη ανευθυνότητα σας απέναντι στην Πατρίδα και τα παιδιά σας, που μας οδήγησαν στο χείλος του γκρεμού και της καταστροφής!

Αντί να μου παραδώσετε έτοιμη, ελεύθερη Ελλάδα όπως οφείλατε, μου παραδίδετε ένα ρημαδιό, μια εξευτελιστική και ντροπιαστική κληρονομιά ξεπουλήματος και προδοσίας!

Ας είναι. Δεν πειράζει. Καθήκον μου είναι άλλωστε να αναλάβω εγώ τώρα την Ελλάδα, μιας και είναι η σειρά μου.. Σέβομαι εγώ ΑΥΤΟΥΣ που εσείς δεν σεβαστήκατε και συνεχίζω ΕΛΛΗΝΙΚΑ......

Εσείς φορέσατε τη θηλιά στο λαιμό της Μητέρας Ελλάδος και την παραδίδετε δίχως κουκούλα και δίχως ίχνος ντροπής στους Βάρβαρους!

Αλλά εμείς θα αφαιρέσουμε τη θηλιά και θα της φορέσουμε ξανά στο κεφάλι το δάφνινο, χρυσό στεφάνι που της αξίζει και που πάντα φόραγε πριν εσείς βάλετε το ρημαδόχερο σας και τα ξυλώσετε όλα!Πικραμένη η Μητέρα Ελλάδα στρέφει πλέον το βλέμα της σ'εμάς γιατί μόνο σ'εμάς τους Έλληνες ελπίζει πια. Έπαψε προ πολλού να σας πιστεύει και να σας θεωρεί παιδιά της... ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ σας γυρνάει την πλάτη, ακριβώς όπως κάνατε κι εσείς σ'εμάς και στην Πατρίδα.....

Με αναγκάζετε λοιπόν να αναλάβω εγώ και η γενιά μου να αποκαταστήσω τη ζημιά που εσείς προκαλέσατε στην Ελλάδα. Να την ελευθερώσω εγώ, επειδή ΕΣΕΙΣ ΦΑΝΗΚΑΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ των περιστάσεων!

Επειδή ΔΕΝ σεβαστήκατε τη ΘΥΣΙΑ αυτών που χωρίς δισταγμό έδωσαν τη ζωή τους για σας! Επειδή τα δικά σας λάθη, αλλά και προγενέστερων σας, μας έφεραν μέχρι εδώ.

Γιατί γεννήσατε γενίτσαρους και γενιές ΠΩΛΕΙΤΑΙ-χνείων που μου μαγάρισαν την Πατρίδα που ΕΣΕΙΣ θα έπρεπε να προσέχετε και να μου την παραδώσετε ΑΚΕΡΑΙΗ!


Κρίμα.. Περίμενα περισσότερα από απόγονους ΕΛΛΗΝΩΝ!!
Όχι να βάζουν την ουρά στα σκέλια κι εκ του "ασφαλούς" να ζητούν από τις μεταγενέστερες γενιές να σκύψουν το κεφάλι δουλικά, να αποδεχτούν την μοίρα που τους επιβάλλουν οι ΒΑΡΒΑΡΟΙ και να υποταχθούν στον εχθρό και στην εξόντωση τους!

Δεν περίμενα "Έλληνες" να ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ και να ζητούν 
να αντιγράψουμε την διεφθαρμένη γενιά σας που ακολουθούσε πάντα γονυπετής την "δυτική νταντά" και τις εντολές της και που όποτε σας βάραγε το ντέφι, χορεύατε σαν τα αρκούδια στο τσίρκο..

Εσείς είστε οι γονείς αυτών που τώρα σας σιχάθηκαν και δεν θέλουν να είναι Έλληνες, αλλά ελλαδίτες και γραικύλοι γιατί δεν θέλουν να σας αντιγράψουν! Μόνο που αποφεύγοντας να σας μοιάσουν, έγιναν χειρότεροι κι από σας! Γιατί δεν τους μάθατε ποτέ τι εστί πραγματικός και γνήσιος ΕΛΛΗΝ εφόσον ούτε εσείς ήσασταν ποτέ! 

Εσείς είστε το κακό παράδειγμα και η αιτία όλων των συμφορών και δεινών μας! Βάλατε φωτιά και τα κάψατε όλα! Δεν αφήσατε τίποτα πίσω σας..


Αλλά και πάλι σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί χάρη σ'εσάς θα γίνω ΕΓΩ και η γενιά μου το λαμπρό παράδειγμα των Ελλήνων που θα θαυμάσει όλη η οικουμένη και θα μας ακολουθήσει! ΕΜΕΙΣ θα είμαστε η προσωποποίηση του μύθου του Φοίνικα που αναγεννάται από τις στάχτες και τα αποκαΐδια του!

Χάρη στους λίγους Έλληνες πατέρες και μητέρες μας που μας καθοδήγησαν σωστά, κρατάμε ανάστημα και κάνουμε ΕΜΕΙΣ αυτό που εσείς δεν κάνατε! Δίνουμε τον αγώνα και τη μάχη μας για τη ΛΕΥΤΕΡΙΑ και την ΕΛΛΑΔΑ!

Εσείς θέλω να μετανιώσετε πικρά και αν έχετε λίγη συνείδηση και επίγνωση του τι κάνατε, να ντρέπεστε να κοιτάξετε τον καθρέφτη σας από τις τύψεις! Αυτό μόνο..

Εγώ μπορώ να κοιτάω άνετα τον καθρέφτη μου γιατί θα πράξω ΕΛΛΗΝΙΚΑ και θα δώσω και την ΨΥΧΗ μου ακόμα για τον Ελληνικό σκοπό! Κι αν δεν το κάνω, ας κριθώ κι εγώ ανάλογα από τους επόμενους Έλληνες....

Δεν θα σας ζητήσω να απολογηθείτε. Εξάλλου δεν έχετε καμιά δικαιολογία για όσα κάνατε και κυρίως για όσα ΔΕΝ κάνατε για την Ελλάδα. 

Συγνώμη να ζητήσετε από τον Θεό και τη Μητέρα-Πατρίδα που προδώσατε γιατί τα παρατήσατε όλα! Δεν τιμήσατε, δεν σεβαστήκατε και δεν υπερασπιστήκατε προγόνους και Ελληνικά Ιδεώδη...

Μη ζητήσετε λοιπόν συγνώμη από κανέναν μας όταν κι αν μετανιώσετε. Δεν το χρειαζόμαστε. Δεν το καταδεχόμαστε. Κι ούτε ευχαριστώ να μας πείτε. Εμείς ό,τι κάνουμε πια δεν το κάνουμε για σας, αλλά για την Πατρίδα μας! 

Εσείς πλέον είστε ένα παλιό μελανό και ντροπιαστικό κεφάλαιο που προσπερνάμε και περιφρονούμε γιατί δεν θέλουμε να το θυμόμαστε.

Εσείς δώστε την τελευταία ευκαιρία στον εαυτό σας κι επανορθώσετε
 με το  να νιώσετε αυτό που δεν νιώσατε όλα αυτά τα χρόνια. Το συναίσθημα του να είναι κανείς τόσο ΤΥΧΕΡΟΣ επειδή είναι περήφανος ΕΛΛΗΝ!  

Αναγνωρίστε τα ΛΑΘΗ ΣΑΣ και ζητήστε συγχώρεση από την Ιστορία, την Πατρίδα και το Θεό για να εξιλεωθείτε... Η ποινή και η τιμωρία σας είναι η αφαίρεση λόγου και βήματος από τα κοινά.  Δεν αξίζετε συμμετοχής. Δεν τη δικαιούστε!


Η Ελλάδα δεν είναι πια στη δικαιοδοσία σας.. Η Ελλάδα ανήκει σ'εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΕΜΕΙΣ την αναλαμβάνουμε τώρα και να είστε σίγουροι πως είναι στα καλύτερα Ελληνικά χέρια!

Μπορεί όμως και να μην είστε "τυχαίοι".  Χάρη σ'εσάς που αποτελέσατε το ΣΤΙΓΜΑ και το κακό παρελθόν στην Ιστορία της Ελλάδος, δοκιμάζεται η πίστη, η αντοχή και η δύναμη μου ως ΕΛΛΗΝΙΔΑ!

Και πάλι σας ευχαριστώ. Σας χρωστάω τη διαφορετικότητα και την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ μου.

Εγώ έναν δρόμο γνωρίζω από τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ προγόνους μου κι αυτόν επιλέγω. Όποιος ΕΛΛΗΝ θέλει ακολουθεί :

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!

ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ!  


ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ!!

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ και μόνη και μετά πολλών!

ΧΑΡΑ ΖΑΧΑΡΙΑ


Ὢ τρακόσιοι! σηκωθῆτε
καὶ ξανάλθετε σ᾿ ἐμᾶς·
τὰ παιδιά σας θέλ᾿ ἰδῆτε
πόσο μοιάζουνε μ᾿ ἐσᾶς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου