ΚAΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΕΔΑΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!
Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ HΡΘΕ!
EΛΛΗΝΑ ΑΠΕΝΔΥΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ. ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ.
ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙΣ. ΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ! ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΞΕΡΕΙΣ: "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"!
ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΑΙΩΝΕΣ. ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΟΞΑ!
ΕΓΕΙΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!
"ΕΣΤ' ΗΜΑΡ ΟΤΙ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ'ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ"....

Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2013

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ!!


Τίποτα άλλο δεν σιχαίνομαι και δεν περιφρονώ περισσότερο από ανυπόμονους, απερίσκεπτους, πανικοβλημένους άνδρες (;;) που κλαίγονται μονίμως σαν τη Μαριγούλα της γειτονιάς και προσβάλλουν για το πεσμένο τους ηθικό τους.. Έλληνες. 

"Νεοέλληνες", "καναπεδάτοι", "φραπεδάτοι", "δειλοί", "ραγιάδες" κι άλλοι πολλοί τέτοιοι χαρακτηρισμοί από...απελπισμένους ραγιάδες με το κεφάλι σκυμμένο και τα παντελόνια κατεβασμένα στις πρώτες δυσκολίες..

Τι ασφάλεια και τι εμπιστοσύνη να σου εμπνεύσουν τέτοια άτομα; Πως να τους ακολουθήσεις και που; Θα σε πάρουν στο λαιμό τους και θα κάνετε όλοι μαζί μια τρύπα στο νερό.


Νομίζουν πως μειώνοντας τον Έλληνα θα τον καταφέρουν να πάρει μπρος; ΜΕΓΑ ΑΤΟΠΗΜΑ.... Ο Έλλην δεν μασάει..

Κάποτε ο Παπαφλέσσας, απογοητευμένος από την ηθική κατάπτωση των Ελλήνων, οργίστηκε και πρόσβαλλε τους Έλληνες με αποτέλεσμα να ρίξει κι άλλο το ήδη πεσμένο ηθικό τους (ανθρώπινο και φυσιολογικό γιατί αυτά τα ψυχολογικά θέματα εν καιρώ πολέμου έχουν διακυμάνσεις).

Και τότε εκείνοι απλά αδιαφόρησαν, τον αγνόησαν και υποχώρησαν, έτοιμοι να εγκαταλείψουν τη μάχη εναντίον των Μόγγολων.

Αμέσως ανέλαβε ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, πήρε την κατάσταση στα χέρια του και θύμισε στους Έλληνες ΠΟΙΟΙ είναι! Τους εμψύχωσε και η Ελληνική φλόγα δυνάμωσε...

Οι Έλληνες ξαναπήραν τα όπλα στα χέρια τους κι έσπειραν όλεθρο και θανατικό στους αγαρηνούς!! Κι ήταν οι ίδιοι Έλληνες που λίγη ώρα πιο πριν ήθελαν να τα παρατήσουν....


Γιατί αυτή η ξαφνική αλλαγή; Τι έγινε ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ; Θαύμα μήπως;
Ηθικόν δίδαγμα : Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο... 


Τους κλάψες και τους υβριστές του Ελληνικού Έθνους, ο Έλλην δεν τους αντέχει και τους αγνοεί. Δεν πιάνουν τέτοια "κόλπα" στον Έλληνα. Δεν τον ακουμπάνε και δεν του κάνουν "κλικ" μέσα του.

Ο Έλλην είναι αντιδραστικός! Είναι έξυπνος, φιλότιμος, γενναίος ΑΛΛΑ κανενός η μαριονέτα! Δεν χειραγωγείται, δεν γονατίζει, δεν προσκυνά, δεν υποτάσσεται! 

Δεν δέχεται διαταγές αλλά μόνο λογικά επιχειρήματα.
Και τι πιο λογικό από την ίδια του την ιστορία και την ίδια του την ύπαρξη.........

Τον Έλληνα πρέπει να τον σεβαστείς γιατί αυτή είναι η φύση του! Πρέπει να του δώσεις τη σπίθα κι εκείνος θα την κάνει ΦΩΤΙΑ!
Αν θες λοιπόν να δεις τον Έλληνα λιοντάρι, φέρσου του σαν σε ΛΙΟΝΤΑΡΙ!! Γιατί και το αξίζει και είναι!!

Έτσι παίρνει μπρος ο Έλλην!! Όχι με την κλάψα, τις προσβολές και τους επικήδειους!! Με τη σημαία και το κεφάλι ΨΗΛΑ όπως αρμόζει στους ΕΛΛΗΝΕΣ!

Όποτε οι Έλληνες είχαν τέτοιους ΕΞΥΠΝΟΥΣ, χαρισματικούς και μεγάλους, Έλληνες ηγέτες που ήξεραν να τους φερθούν ανάλογα, ο χάρτης μας γινόταν θεόρατος κι απέραντος.... Η ιστορία και τα Έπη μας μεγάλα και τρανά..... Τίποτα τυχαίο...

Αν θέλετε λοιπόν να δούμε χαΐρι και προκοπή, ΚΟΦΤΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ!
Μην προσβάλλετε τους Έλληνες. Σηκώστε πρώτα εσείς κεφάλι και θα ακολουθήσουν κι οι υπόλοιποι!

Στην τελική προσβάλλοντας το Έθνος και το Γένος σας, προσβάλλετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Εκτός..αν δεν είστε Έλληνες και το κάνετε εσκεμμένα..

Μην περιμένετε ΤΙΠΟΤΑ από τους μη Έλληνες (ελλαδίτες, ελληνόφωνους, μπασταρδαριό και σια) και μην έχετε απαιτήσεις και προσδοκίες απ'αυτούς.
Δεν είναι Έλληνες, άρα δεν θα πράξουν Ελληνικά. Δικαίωμα τους. Λογικό και κατανοητό.


Εστιάστε στους ΕΛΛΗΝΕΣ και εμπνεύστε ασφάλεια και υψηλό ηθικό στις γυναίκες, στις οικογένειες και στα παιδιά σας.

Τέρμα η μουρμούρα.. Καραδοκούμε και προετοιμαζόμαστε. 
Ότι δεν φαίνεται , δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει...

Κι όποιος βιάζεται σαν τη γκαστρωμένη, να πάει να ξεγεννήσει!!

Ακούστε και λίγο τις Ελληνίδες γυναίκες σας που σας εμψυχώνουν γιατί βλέπουν πολύ πιο ψύχραιμα και ξεκάθαρα από σας και κλείστε το στόμα. ΑΝΟΙΞΤΕ τα μάτια.. Σκεφτείτε και θα έρθει η ώρα που θα πράξετε..
Ως τότε, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. 

Εσείς που κοροϊδεύετε τους "καναπεδάτους" κι εσείς σε καναπέ κάθεστε. Δεν στέκεστε σαν το πελαργό όρθιοι μπροστά στον υπολογιστή σας!

Ανυπομονείτε και θέλετε να τα σκατώσετε ανοργάνωτα και να ψοφήσετε σαν τα σκυλιά στο αμπέλι; Τραβάτε εκεί έξω και μη μας πρήζετε!

Και μην απαιτείτε από ΓΥΝΑΙΚΕΣ να "βγουν έξω" γιατί αυτό δείχνει πόσο ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ κι απελπισμένοι είστε για να ζητάτε κάτι τέτοιο.

Σας πληροφορώ πως αν βγει Ελληνίδα εκεί έξω αυτή τη στιγμή, με αυτή τη φωτιά που ανάβει στα στήθια της και που θα έπρεπε να καίει και σ'εσάς, το πιθανότερο είναι πολλοί μπλαμπλάδες και χέστηδες από σας, να της γυαλίζετε τα άρβυλα!


Τέλος, βάλτε αυτό καλά στο μυαλό σας :
Ο Έλληνας είναι πολύ πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ όταν μαζεύει και σιωπά........
Μια φορά θα γίνει το ΜΠΟΥΜ αλλά θα πάρει και θα σηκώσει όλο τον ντουνιά!


Καλή Ελληνική χρονιά Έλληνες και κεφάλι ψηλά!!
Όσοι δεν μπορείτε...κόφτε το να ησυχάσετε κι εσείς κι εμείς. Έτσι κι αλλιώς κεφάλι που δεν λειτουργεί, μας είναι άχρηστο.

Μέτρον Άριστον -  Μηδέν Άγαν"Νούν χρή τον στρατηλάτην έχειν" -  Ευριπίδης


ΧΑΡΑ ΖΑΧΑΡΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου