ΚAΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΕΔΑΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!
Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ HΡΘΕ!
EΛΛΗΝΑ ΑΠΕΝΔΥΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ. ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ.
ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙΣ. ΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ! ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΞΕΡΕΙΣ: "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"!
ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΑΙΩΝΕΣ. ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΟΞΑ!
ΕΓΕΙΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!
"ΕΣΤ' ΗΜΑΡ ΟΤΙ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ'ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ"....

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!


Πάει καιρός που το μυαλό μου είναι θολωμένο... Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και να γράψω κάτι. Αυτές τις δύσκολες ώρες του "κενού" στο μυαλό μου..προσμονώ την "λάμψη".
Την εσωτερική μου φωνή. Διότι δεν επιθυμώ τίποτα άλλο, από το να γράφω, ερασιτεχνικά αλλά με αυθεντική, ελεύθερη, Ελληνική ψυχή! Με την καρδιά μου και με όλη μου την ειλικρίνεια!

Θέλω να γράφω απλά, λιτά και κατανοητά, όπως θα έγραφε όλος ο απλός κόσμος και ο ταλαίπωρος λαός μας για να εκφράσει όλα του τα καταπιεσμένα συναισθήματα, μπροστά στα τεράστια προβλήματα και δεινά που αντιμετωπίζει. Και όχι μόνο πρόσφατα. Γιατί το ξέρουμε όλοι, πως δεν πήραμε στιγμή ανάσα όλα αυτά τα χρόνια και τους μαύρους αιώνες που διένυσε το γένος μας.

Δεν ησυχάσαμε ποτέ από τον εχθρό... Χιλιάδες τα χρόνια ταλαιπωρίας. Το ένα κακό πίσω από το άλλο... Όλα αυτά τα χρόνια αντέξαμε πολλά και ανεχτήκαμε υπομονετικά την ασέβεια, την προσβολή και την προδοσία σε όλο της το μεγαλείο, εναντίον του Έθνους μας!

Εμπιστευθήκαμε όλους όσους έσκαβαν το λάκκο μας, σαν μικρά, ανυπόμονα, ενθουσιασμένα παιδιά, με μεγάλη αφέλεια.

Υποδεχθήκαμε τον υποχθόνιο "Δούρειο Ίππο" εντός της χώρας μας, καθώς και τον κάθε τυχάρπαστο που μας έταζε λαγούς και πετραχήλια.

Τους πιστέψαμε, ελπίζοντας πως ίσως δούμε μια άσπρη μέρα. Μα..εμπιστευθήκαμε τις ζωές και την Πατρίδα μας σε φίδια κολοβά!

Βγάλαμε τα μάτια μας μεταξύ μας, παίζοντας το στημένο παιχνιδάκι των ΞΕΝΩΝ και ΒΑΡΒΑΡΩΝ, χάνοντας έτσι πολλά αδέρφια μας και καταστρέφοντας, με τη "συναίνεση" της σιωπής και της άγνοιας μας, την ίδια μας τη χώρα! Καταστρέφοντας το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας!

Δώσαμε σε βάρβαρους την εξουσία κι αυτοί την καταχράστηκαν και μας ΠΡΟΔΩΣΑΝ!

Μας έφεραν σε τέτοιο σημείο που σχεδόν μας λύγισαν, μαύρισαν την ψυχή μας και η
άλλοτε ελεύθερη φύση μας, η ψυχή και καρδιά μας, σπάραζαν από την σκλαβιά
και τη δυστυχία, το βάρος και τις ενοχές..

Δεν μας άφηναν περιθώρια να αντιδράσουμε, μέχρι που τώρα μας αφαιρούν
ακόμα και την ελευθερία του λόγου, έως το τελικό στάδιο του σχεδίου τους, την ΕΞΟΝΤΩΣΗ μας!

Λίγες οι εξαιρέσεις των Ελλήνων ηγετών στη χώρα μας. Λίγοι παραμέρισαν το προσωπικό συμφέρον για το καλό της πατρίδος! Λίγοι έπραξαν το καθήκον τους για το μέγα μας γένος και την πολύπαθη χώρα μας. Τους "εξαφάνισαν" όλους! Γιατί εκείνοι ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ! Όχι Βάρβαροι!

Και κάπου εδώ θέλω να σας πω κάτι Έλληνες...

Τελευταία είχα κουραστεί κι εγώ η ίδια να βλέπω κεφάλια σκυμμένα, παραιτημένα, απαισιόδοξα, μα..ήρθε ο καιρός και άλλαξαν όλα!

Η ψυχή του Έλληνα δεν αντέχει άλλη σκλαβιά και πόνο!

Ξυπνάει από το λήθαργο και αφού πια η πρόκληση έφτασε στο αποκορύφωμα της,
ο Έλληνας μεταμορφώνεται ξανά σε πολεμιστή και γίνεται το ίδιο επικίνδυνος όπως και ΤΟΤΕ... Όπως ΠΑΝΤΟΤΕ!!!

Ο λαός μας κουράστηκε πια. Η υπομονή εξαντλήθηκε. Η προσβολή και η χαμένη αξιοπρέπεια του έβλαψε και τον ίδιο αλλά και την πατρίδα. Τώρα πρέπει να αποκατασταθεί η τιμή του ΕΛΛΗΝΑ.

Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΠΑΨΕ ΠΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ..ΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ!!!! Ο Έλληνας πλέον αντιλαμβάνεται σε πόσο κρίσιμο σημείο βρισκόμαστε όλοι. Βλέπω πια γύρω μου όλους τους Έλληνες να σηκώνουν ανάστημα, να είναι αποφασισμένοι κι έτοιμοι για όλα!!

Ο Έλληνας επαναφέρει τη μνήμη του αργά-αργά, "επικοινωνεί" με τους προγόνους του, ξαναθυμάται ΠΟΙΟΣ είναι, σηκώνει το κεφάλι ψηλά κι αρχίζει να πατάει και πάλι πόδι!

Ο Ελλαδίτης μεταμορφώνεται σε Έλληνα σταδιακά και πλέον ξέρει ποιος είναι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ σε τούτο εδώ τον τόπο και ποιοι οι υπάλληλοι, που μέχρι τώρα λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, γλένταγαν εις βάρος του και τον ρήμαξαν, ληστεύοντας τον, εξαπατώντας τον και δολοφονώντας τον αργά και ύπουλα. Επανελληνίζονται όλοι όσοι είχαν λησμονήσει ή απογοητευθεί και το ΦΩΣ ξεπροβάλει δειλά-δειλά..

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ κοντοστέκεται και μας περιμένει να την πλησιάσουμε.. Και δεν είναι πολύ μακρυά πια.. Μας έλειψε τόσο...... Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτήν!

Οι πρόγονοι μας είναι περισσότερο από ποτέ πιο κοντά μας.. Περιμένουν κι εκείνοι με το χαμόγελο στα χείλη να τους δικαιώσουμε, σίγουροι πως θα πράξουμε το καθήκον μας.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!

Και δεν θα γράψω άλλο εγώ. Θα "μιλήσουν" άλλοι για μένα. Θα φωνάξουν με περηφάνεια τα ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ που βρίσκονται παντού, τριγύρω μας, και περιμένουν ανυπόμονα την ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ μας. Αυτοί μας στέλνουν, από παντού, από κάθε γωνιά της Ελλάδος και όλης της γης, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ τους!

Θα μας πουν πως δεν είμαστε μόνοι! Πως τελικά βρήκαμε ξανά ο ένας τον άλλον και ανακαλύψαμε το μεγάλο ψέμμα του "ηττημένου" και "ανύπαρκτου Έλληνα"..

Θα διαπιστώσουμε τώρα πως δεν μας λυπούνται όλοι αυτοί που μας επιτίθενται..αλλά μας ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!! Κι έχουν κάθε δίκιο να νιώθουν έτσι...

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΉΡΘΕ..........
ΧΑΡΑ ΖΑΧΑΡΙΑ

(Σάββατο 5 Μαρτίου 2011)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου