ΚAΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΕΔΑΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!
Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ HΡΘΕ!
EΛΛΗΝΑ ΑΠΕΝΔΥΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ. ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ.
ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙΣ. ΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ! ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΞΕΡΕΙΣ: "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"!
ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΑΙΩΝΕΣ. ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΟΞΑ!
ΕΓΕΙΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!
"ΕΣΤ' ΗΜΑΡ ΟΤΙ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ'ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ"....

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Θείον Πάθος και Ανάσταση- Ανάσταση του Γένους!


Σύμπας ο Ελληνισμός αλλά και όλη η ορθόδοξη ανθρωπότητα και ειδικά φέτος, όλη η Χριστιανοσύνη μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης κατάνυξης εορτάζουν το Θείον Πάθος προσδοκώντας την Αγία Ανάσταση.

Τα δεινά που έπληξαν φέτος την ανθρωπότητα, πόλεμοι, φυσικές καταστροφές, πυρηνική απειλή, κατάδειξαν την παντελή αδυναμία του ανθρώπου να ελέγξει το μένος των δυνάμεων της φύσης, παρά την τεράστια τεχνολογική πρόοδο. Η ανθρώπινη αυτή αλαζονεία, απότοκο των αντί – θρησκευτικών και υλιστικών δοξασιών του διαφωτισμού, οι οποίες εξοβέλισαν από τη συλλογική ζωή και σκέψη της ανθρωπότητας, την έννοια του Ιερού, οδήγησαν τον άνθρωπο στον υψαυχενισμό και τη σοβινιστική συμπεριφορά απέναντι στα λοιπά πλάσματα και στοιχεία της Δημιουργίας. Η ανισορροπία αυτή εμπίπτει επί των κεφαλών του άφρονος ανθρώπου ως τιμωρός – Νέμεσις.

Έχοντας αυτά κατά νουν το Κίνημά μας απευθύνει στους συν – Έλληνες αλλά και σε όλους τους συνανθρώπους μας ευχές για ένα Πάσχα με βίωση του Θείου Πάθους και μία καλή Ανάσταση, η οποία πέραν της ανάτασης ψυχών θα σηματοδοτήσει μια αγωνιστική πορεία για την Ανάσταση του Γένους και ειδικότερα την απελευθέρωση της μικρής ιδιαίτερης μας Πατρίδας. Ως εκ τούτου ας έχουμε ψηλά το φρόνημα, επικαλούμενοι και την εξ’ ύψους βοήθεια, μη λησμονώντας το ρηθέν υπό του Κυρίου: «όπου εισί δύο ή τρεις μαζί εκεί ειμί εν μέσω αυτών», (κατά Ματθαίον)

Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης

http://antistasi.org/?p=16897 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου