ΚAΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΕΔΑΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!
Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ HΡΘΕ!
EΛΛΗΝΑ ΑΠΕΝΔΥΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ. ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ.
ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙΣ. ΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ! ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΞΕΡΕΙΣ: "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"!
ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΑΙΩΝΕΣ. ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΟΞΑ!
ΕΓΕΙΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!
"ΕΣΤ' ΗΜΑΡ ΟΤΙ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ'ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ"....

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΑΛΛΑΓΑ ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ!!


Έλληνες σε κάθε γωνιά του πλανήτη αφυπνισθείτε!

Ο Ελληνισμός πλέον βάλλεται με απίστευτο μένος, ανοιχτά, καθαρά και ξάστερα.
Ο εχθρός δεν διατηρεί πια, καν, τα προσχήματα.

Άσχετα αν πολλές φορές αμφισβητούμε κι εμείς οι ίδιοι το ποιοι πραγματικά είμαστε..παραμένουμε οι ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟΙ απόγονοι ΕΚΕΙΝΩΝ!
Πίστεψε το Έλληνα και όρθωσε το ανάστημα σου!

Σε θέλουν μπερδεμένο, απογοητευμένο, απελπισμένο, με το γόητρο σου πληγμένο, ηττοπαθή και "συμμορφωμένο" στις διαταγές και εντολές τους!
Γι'αυτό και ο πόλεμος αυτός δεν είναι και τόσο ορατός. Ο ψυχολογικός πόλεμος είναι ο χειρότερος. Πρέπει λοιπόν να καταλάβεις πως σ'εχουν "μελετήσει" καλά οι εχθροί σου και σε πατάνε στα ευαίσθητα σημεία σου!
Με πραγματικά όπλα, ο πόλεμος αυτός εναντίον σου, θα ήταν γι'αυτούς χαμένος από χέρι. Και το ξέρουν αυτό. Γι'αυτό διάλεξαν προσεκτικά άλλες υποχθόνιες και ύπουλες μεθόδους για να σε βγάλουν απ' τη μέση..

Όμως πότε ξανά στην ιστορία έσκυψε το κεφάλι ο λαός μας για να το κάνει και τώρα;
Από μας κρίνεται το μέλλον ολόκληρου του πλανήτη (!!) και δεν είναι υπερβολή...

Θα παρακολουθήσετε μέσω αυτού του νέου blog πoυ δημιουργήσαμε για να αφυπνίσουμε, να ενημερώσουμε και να βοηθήσουμε τον κόσμο να καταλάβει τι συμβαίνει, πολλά σημαντικά στοιχεία που δείχνουν ξεκάθαρα πως κάποιες σκοτεινές δυνάμεις μας θέλουν εξοντωμένους σ'εναν αόρατο, πλην όμως υπαρκτό πόλεμο, όπου αν το τείχος και το κάστρο πέσει (η Ελλάς δηλαδή) θα παρασύρει μαζί σ'ενα ντόμινο αρνητικών εξελίξεων κι άλλες χώρες! Συνεπώς κι ολόκληρο τον πλανήτη!

Μην διευκολύνετε λοιπόν το έργο των νεοταξικών, παρανοϊκών μυαλών που μας θέλουν όλους υποδουλωμένους σε αυτούς! Αντισταθείτε και πράξτε τα δέοντα!

Πείτε ΟΧΙ στην εθνοκτονία μας! Πείτε ΟΧΙ στην εξαπάτηση! Πείτε ΟΧΙ στην εξαθλίωση, στην προσβολή των ανθρωπίνων αξιών και ιδανικών, στην πνευματική και σωματική υποδούλωση. Πείτε ΟΧΙ στην ήττα!
Κανείς απ' όλους αυτούς δεν έχει τη δύναμη να επιβληθεί επάνω μας, αν εμείς δεν τους τη δώσουμε.

Θωρακίστε τον εαυτό σας! Όπλο σας η γνώση, η πληροφόρηση και η εγρήγορση!
Αντίδραση και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ! Ανασυγκροτήστε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ!!
Η Ελληνική ΩΡΑ έφτασε! Είμαστε όλοι σε επιφυλακή!

Ερευνήστε, ψάξτε, μελετήστε. Το βασικό σας "όπλο" είναι να ξέρετε ΠΟΙΟΙ πραγματικά είστε. Να γνωρίζετε καλά την ιστορία μας, τις ρίζες και τις παραδόσεις μας!
Να έχετε λόγους να αισθάνεστε περήφανοι Έλληνες και όχι μίζεροι, απαισιόδοξοι Ελλαδίτες με την ουρά στα σκέλια, όπως προσπαθούν να μας πείσουν πως είμαστε πλέον, επιβλητικά, με διάφορες ανθελληνικές προπαγάνδες, για να μας πτοήσουν και να μη σηκώσουμε ποτέ κεφάλι.

Μην πτοείστε και μην επαναπαύεστε λοιπόν. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! "Ακούστε" μέσα σας...... Επαναφέρετε τις μνήμες! Το αίμα.."μιλάει"..καθοδηγεί..βρίσκει τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ δρόμο...... ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ λοιπόν!!


Μην ξεχνάτε..ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Του μεγάλου θεϊκού γένους!
Η ιστορία μας είναι γραμμένη με χρυσά γράμματα από ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Είναι γραμμένη από ΘΥΣΙΕΣ, αξίες, ιδανικά, από Ήρωες προγόνους μας που αψηφούσαν τον θάνατο!
Που με δύναμη, τόλμη, γενναιότητα και θάρρος τιμούσαν κι εξυμνούσαν τη λευτεριά.


Τα μάτια όλου του κόσμου, αυτή τη χρονική στιγμή, είναι στραμμένα επάνω μας!! Από μας περιμένουν την ΕΛΠΙΔΑ όλοι οι υπόλοιποι λαοί του κόσμου γιατί ξέρουν την ιστορία μας.

Ξέρουν καλά πως εμείς οι Έλληνες ποτέ δεν λυγίσαμε και δεν παραδώσαμε σπιθαμή γης, αξιοπρέπεια, περηφάνεια και το πιο σημαντικό αγαθό που οι πρόγονοι μας μας έμαθαν. Τη ΛΕΥΤΕΡΙΑ!
Αν λυγίσουμε εμείς, θα λυγίσουν και οι υπόλοιπες χώρες με τη σειρά.

Ας θυμηθούμε καλά λοιπόν ΠΟΙΟΙ είμαστε και ας αντισταθούμε με νύχια και με δόντια εναντίον αυτής της νεοταξικής, παγκόσμιας χούντας και διακυβέρνησης των Εθνών, υπό εξευτελιστικές συνθήκες, οι οποίες εν συνεχεία θα αποβούν τραγικά μοιραίες για κάθε ανθρώπινη ύπαρξη.

Γι'αυτούς απλά είμαστε ένα παιχνίδι. Δεν αντιλαμβάνονται τη σπουδαιότητα και την αξία της ζωής, της φύσης, του σύμπαντος, της αγάπης και της ελευθερίας. Ιδανικά και αξίες είναι παντελώς άγνωστες έννοιες γι'αυτούς. Ένα μόνο πράγμα τους ενδιαφέρει, σε αυτό πιστεύουν και γι'αυτό κάνουν τα πάντα! Στο θεό τους, το ΧΡΗΜΑ!
Γι'αυτό και είναι άκρως επικίνδυνοι και αδίστακτοι!

Θυσιάζουν τα πάντα μπροστά στο βωμό του χρήματος και της ματαιοδοξίας. Δεν θα διστάσουν να θυσιάσουν λοιπόν και όλους όσους δεν έχουν καμιά αξία γι'αυτούς και δη..τους εχθρούς τους. Όλους τους πνευματικά υγιείς κι αξιοπρεπείς ανθρώπους.
Όλους όσους αντιστέκονται και τους εμποδίζουν. Όσους ακόμα σκέφτονται, όσους ακόμα ονειρεύονται, όσους έχουν ακόμα..ΨΥΧΗ!

Συνεργάτες τους όλοι αυτοί που έβαλαν το λιθαράκι τους να χάσουμε προσωπικά κι Εθνικά δικαιώματα. Προδότες-μαριονέτες τους παντού, σε κάθε πόστο. Ξεπουλημένοι, προσκυνημένοι λαδοπόντικες που ζητούν την ψυχή σου την ίδια! Θέλουν να χάσεις για πάντα το παραμικρό ίχνος ζωής, ελεύθερης σκέψης, ελεύθερης βούλησης κι αντίδρασης.
Σε θέλουν υποταγμένο και σκλάβο! Σε θέλουν ένα άβουλο ζόμπι, ένα μηχανικό, νέο, ανθρώπινο ρομπότ, ένα απλό υποχείριο τους στις "υπηρεσίες" τους!

Όποιος αρνείται να παραδωθεί άνευ όρων, όπως οι ίδιοι θέλουν, αποτελεί τον εχθρό τους.
Κι αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος εχθρός τους είσαι εσύ ΕΛΛΗΝΑ!
Γιατί εσύ, υπεράνω όλων, είσαι ο πιο απρόβλεπτος, ο πιο επαναστατικός, ο πιο ελεύθερος, ο πιο αλύγιστος κι αδάμαστος λαός στον κόσμο!!

ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ είσαι ο υπ'αριθμόν Νο1 ΣΤΟΧΟΣ τους γιατί τους χαλάς τα σχέδια τους με αυτή την απίστευτη δύναμη, θέληση και τσαγανό που διαθέτεις! Βάλτο καλά στο μυαλό σου και εμπέδωσε το!

Γι'αυτό δέχεσαι και θα συνεχίσεις να δέχεσαι επιθέσεις μέχρι να λυγίσεις.
Αλλά..ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΓΙΣΕΙΣ! Γιατί δεν έμαθες ποτέ να υποτάσσεσαι και να παραδίδεσαι άνευ όρων!

Το σχέδιο τους δεν θα υλοποιηθεί. Κι αυτό γιατί ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ θα σταθείς εμπόδιο ξανά εναντίον τους!

Έχεις λοιπόν χρέος και καθήκον να πράξεις αυτό που έπρατταν πάντοτε και οι πρόγονοι μας. Να συνεχίσεις την παράδοση και την διαιώνιση του είδους μας. Να περιφρουρήσεις την πατρίδα αλλά και όλο τον πλανήτη! Πρέπει να ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ!!

Πρέπει να συνεχίσεις να υπάρχεις και να έχεις τα μάτια ανοιχτά, για το ένδοξο παρελθόν σου, για το παρόν σου και ειδικά για το μέλλον σου και το μέλλον των παιδιών μας!
Για να μπορείς να κοιτάξεις μια μέρα τους προγόνους σου στα μάτια, χωρίς τύψεις κι ενοχές, ισάξιος και αντάξιος απόγονος τους!! "ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"!!

Εσύ Έλληνα θα καθαρίσεις το δρόμο από τα εμπόδια. Εσύ θα διασφαλίσεις την ομαλή, υγιή πορεία της ΖΩΗΣ αυτού του πλανήτη.

Εσύ κάνεις κουμάντο και κανένας δεν μπορεί να σου κλείσει το δρόμο!
Μόνο εσύ ξέρεις τον "τρόπο" να βάλεις ξανά τα πράγματα σε ΤΑΞΗ.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ! ΕΣΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ!!!!
ΘΑ ΤΟ ΒΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ λοιπόν........

Τα πάντα έχουν δρομολογηθεί. Τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία των ΕΛΛΗΝΩΝ!
Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!


ΧΑΡΑ ΖΑΧΑΡΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου