ΚAΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΕΔΑΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!
Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ HΡΘΕ!
EΛΛΗΝΑ ΑΠΕΝΔΥΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ. ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ.
ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙΣ. ΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ! ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΞΕΡΕΙΣ: "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"!
ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΑΙΩΝΕΣ. ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΟΞΑ!
ΕΓΕΙΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!
"ΕΣΤ' ΗΜΑΡ ΟΤΙ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ'ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ"....

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Η ΦΟΛΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!



Η προσπάθεια λήθης, παραποίησης και διαστρέβλωσης της Ελληνικής ιστορίας και η Εθνοκτονία που βρίσκεται σε εξέλιξη, στον ιερό τόπο μας, είναι λίγο έως πολύ γνωστή πλέον. Υπάρχει κανείς που να αμφιβάλλει πια;

Όσοι φροντίζουν να ανοίγουν τα μάτια και να ενημερώνονται, ειδικά από το διαδίκτυο, όπου ακόμα μπορούν οι ελεύθεροι κι αδούλωτοι Έλληνες να αγωνίζονται για σωστή ενημέρωση και πληροφόρηση, το γνωρίζουν πολύ καλά.

Τα Μέσα Μαζικής Εξόντωσης, ασφαλώς δεν πληροφορούν τον κόσμο, μιας και τα αφεντικά τους είναι οι ίδιοι οι εχθροί του Έθνους μας!
Η φόλα ήταν πάντα δελεαστική και το ξέρουν. Αυτήν σου προσφέρουν για να σε βγάλουν από τη μέση Έλληνα..

Για όσους δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει το μεγάλο κακό, πράγμα αδύνατο για τα σημερινά δεδομένα, πολύ πιθανόν να μη θέλουν οι ίδιοι να το αντιληφθούν, μιας και ο φόβος παραλύει πολλές φορές τα αντανακλαστικά, τη θέληση για ζωή και αξιοπρέπεια και κάθε άλλο είδος αντίστασης. Το ίδιο όμως και η ψευδαίσθηση και η ματαιοδοξία.
Πρόκειται για επικίνδυνα, εκτός τόπου και χρόνου, αναίσθητα παράσιτα, παρτάκηδες αδέσποτα ζόμπι, χαμένες ψυχές, κοιλιόδουλους χωρίς ιδανικά κι αξίες, κομματόσκυλα κι ανθέλληνες.

Δεν μπορεί σήμερα να μην αντιλαμβάνεται κανείς γύρω του την κατάντια της χώρας.
Δεν μπορεί να μην βλέπει ξεκάθαρα, πως η χώρα αυτή που κάποτε έδωσε το ΦΩΣ και μεγαλούργησε, έχει πιάσει πλέον πάτο!
Εκτός κι αν όλοι αυτοί ζουν σε σπηλιές σαν πρωτόγονοι, απομακρυσμένοι από τον κόσμο και δεν ασχολούνται με τα κοινά. Ή..στη σπηλιά της προσωπικής τους διαμάχης με τον εαυτό τους και το απόλυτο σκότος.
Σε αυτήν την περίπτωση έχουμε να κάνουμε με υπερδοσολογία φόλας...
Πλήρης υποταγή και παραίτηση.

Ο τόπος αυτός πλέον είναι η χαρά του κάθε ανθέλληνα, του αλλοδαπού, του λαθρομετανάστη, του κάθε κακοποιού στοιχείου και δεν ενδείκνυται για ΕΛΛΗΝΕΣ!
Η Ελλάδα κατάντησε πια ένα μικρομέγαλο μπουρδέλο!

Όποιος θελήσει να διαμαρτυρηθεί και να προστατεύσει ιδανικά, αξίες, ιστορία, γη, χαρακτηρίζεται από τους επιτήδειους "φασίστας", για να κάμψει κάθε αντίσταση εναντίον της αλλοτρίωσης.

Ξενοφερμένοι, γεννιτσαριά και μπάσταρδοι εντός της βουλής.
Κι εκεί βρίσκεται η πηγή του κακού! Εκεί μέσα μιλάει μόνο το μαύρο χρήμα πια.
Και το δικό μας χρήμα Έλληνες αλλά κι αυτό που καταβάλουν οι γνωστοί ανθέλληνες
για να υποδουλώσουν τη χώρα και να μας εξαφανίσουν από το χάρτη!

Οι συνεργάτες τους στα ΜΜΕ, ξεπουλημένοι δημοσιογραφίσκοι του κώλου, καταβάλουν φιλότιμες προσπάθειες, με το αζημίωτο βέβαια, να κάμψουν κάθε αντίσταση, συμμετέχοντας με υπερβάλοντα ζήλο στην παραπληροφόρηση και στην τρομοκρατία.
Άλλη ισχυρή και δραστική φόλα για τον Έλληνα σε συνδυασμό με ναρκωτικά και ύπνωση.....

Ο κόσμος αποχαυνωμένος, αηδιασμένος, μουδιασμένος, καταβεβλημένος, αγανακτισμένος, παρακολουθεί χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς πρέπει να κάνει για να ξαναμπούν τα πράγματα σε μια τάξη.

Βλέπετε όσες φορές ο Έλληνας αντιστάθηκε σε κάθε εχθρό στην ιστορία του, κι έδωσε τη μάχη του, βγήκε νικητής! Την νίκη την είχε πάντα στο τσεπάκι του.
Η δυνατή θέληση για επιβίωση του Ελληνικού Έθνους στο τέλος πάντα δικαιωνόταν.
Ο Έλληνας περιμένει το σύνθημα και αμέσως ξέρει και πράττει το καθήκον του.

Τότε όμως ο εχθρός ήταν ορατός και συγκεκριμένος. Οι Έλληνες ήξεραν ποιος είναι και όταν ο κόμπος έφτανε στο χτένι, ξεσηκωνόταν και έπραττε τα δέοντα.
Τώρα το θέμα δεν είναι απλό. Ο εχθρός δεν είναι ένας. Είναι ένας ορατός-αόρατος εχθρός. Ο μπόγιας με την φόλα!

Με ποιον να τα πρωτοβάλουν οι Έλληνες, τώρα που οι κερκόπορτες άνοιξαν διάπλατα και ο εχθρός βρίσκεται εντός και σε εξέχουσες θέσεις;
Τώρα με ποιον να τα βάλει ο Έλληνας και ποιον να πολεμήσει, όταν ο εχθρός στην εξουσία συνεργάζεται με όλους αυτούς που έμπασε παράνομα στη χώρα για να υπάρχουν πολλά μέτωπα και να τον αποπροσανατολίζουν; Τι ακριβώς να κάνει και από που να πρωτοξεκινήσει;

Κάθε φιλότιμος και εθνικόφρων Έλληνας ψάχνει να βρει ομοϊδεάτες του και να οργανωθεί για να αντιδράσει.
Όμως οι Έλληνες παραμένουν ακόμα διχασμένοι και ομαδοποιημένοι. Γι'αυτό και η δράση αναβάλεται επ' αόριστον....

Οι εντολές για το μεγάλο νεοταξικό κόλπο δίνονται από απόσταση στους εγχώριους εφιάλτες. Κι όλοι αυτοί μαζί χτυπούν ανελέητα και καθημερινά τον Έλληνα από πολλαπλά μέτωπα, σε κάθε τομέα, ούτως ώστε ο Έλληνας να μην ξέρει πως να αντιδράσει και ποια είναι η αφετηρία της δράσης του..

Ο Έλληνας ζει ακόμα με την ελπίδα της αλλαγής στην εξουσία, συνεπώς και στη βελτίωση των συνθηκών. Αυτό που δεν κατάλαβες όμως Έλληνα, είναι πως το μενού είναι περιορισμένο και συγκεκριμένο.
5 πιάτα όλα κι όλα στο μενού της πολιτικής σκηνής και υποχρεωτικά θα πάρεις κάποιο απ' αυτά, σ'αρέσει δεν σ' αρέσει!
Όμως και τα πέντε αυτά πιάτα περιέχουν τη φόλα! Όποιο και να διαλέξεις..είσαι καταδικασμένος.
Η μόνη επιλογή που έχεις πια, είναι ποιον προδότη απ' όλους αυτούς τους συγκεκριμένους, που σου παρέχουν με το ζόρι, θα ψηφίσεις σαν πρόβατο.
Τίποτα δεν θα αλλάξει. Μόνο ονόματα αλλάζουν..

Ακόμα δεν κατάλαβες Έλληνα πως εναποθέτεις τις ελπίδες σου σε έτοιμους, επαγγελματίες, προδότες;
Πως αν εσύ δεν πράξεις, δεν αντιδράσεις και δεν πιστέψεις στον εαυτό σου δεν έχεις καμιά ελπίδα;

Ακόμα να καταλάβεις πως δεν πρέπει να ελπίζεις σε κανέναν τους πια; Μόνο σε σένα πρέπει να πιστεύεις πλέον! Σε κανέναν άλλον!
Αντίδοτο της φόλας υπάρχει. Το αναζήτησες όμως;

Ξέχασες πως εσύ είσαι το αφεντικό και οι προδότες υπάλληλοι σου, σου έχουν πάρει τα ηνία και σε κάνουν ό,τι αυτοί θέλουν.
Συνεχίζεις να τους πληρώνεις για να σε εξαπατούν και να σου ετοιμάζουν το θάνατο σου! Στα παίρνουν ΟΛΑ! Και η φόλα συνεχίζει τη δράση της....

"Πως φτάσαμε ως εδώ;", αναρωτιέται ο σημερινός Έλληνας που ξυπνάει αργά αργά από το λήθαργο στην ωμή πραγματικότητα.
Πως και πότε έγινε όλο αυτό; Η απάντηση είναι μία και απλή. "Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα"...
Ό,τι παρατάς Έλληνα, σε παρατάει! Τώρα μην ψάχνεις τα πως, πότε και γιατί.
Το κακό έγινε. Ας πρόσεχες!

Όταν εσύ σκεφτόσουν μόνο τον εαυτούλη σου και με παιδιάστικη αφέλεια αλλά και αλλαζονεία περηφανευόσουν πως είσαι απόγονος του Κολοκοτρώνη και δεν μασάς και κανείς δεν μπορεί να βάλει χέρι στη τσέπη σου και στη χώρα σου, κάποιοι ήδη είχαν μπει εντός χώρας και στη μαγάριζαν αργά και σταθερά, ωραίε μου Greek lover!

Το τερατώδες και καταπιεσμένο ΕΓΩ σου, μετά από την τουρκοσκλαβιά, κατάφερε να σε φάει και να διευκολύνει τον εχθρό, φτάνοντας στο τελικό στάδιο της εξόντωσης σου!

Σε άφησαν αγαπητό ψώνιο να έχεις να θυμάσαι και να χαίρεσαι και όσο εσύ ονειροβατούσες με το ουζάκι και τη φόλα-μεζεδάκι στο χέρι, οι "άλλοι" δούλευαν μανιωδώς και υποχθόνια εναντίον σου......

Η φόλα της διχόνοιας ήταν αυτή που πάντα σου έδιναν, για να μπορούν ανενόχλητοι να θέσουν το μεγάλο νεοταξικό τους σχέδιο, σε λειτουργία..
Κι εσύ τη δεχόσουν αδιαμαρτύρητα γιατί τότε τουλάχιστον όλα ήταν καμουφλαρισμένα. Γιατί ο εχθρός ήξερε και κρυβόταν. Ακόμα σε φοβόταν..
Τώρα πια σε έχει χεσμένο! Πέταξε την κουκούλα και σου παρουσιάζεται μπροστά στα μάτια σου με θράσσος γιατί πλέον δεν σε φοβάται. Απέδειξες πόσο βλάκας κι αφελής είσαι και "συνεργάστηκες" μαζί τους. Συναίνεσες στην θανατική καταδίκη σου.

Το σχέδιο εθνοκτονίας μπαίνει στην τελική του φάση. Κι εσύ ακόμα είσαι στην διαδικασία της σκέψης και της ανάλυσης, αντί της εσπευσμένης κι άμεσης αντίδρασης! Είσαι ακόμα υπό την επήρεια της φόλας..

Ξεσηκωμός "με δόσεις ο Θεοδόσης". Μπερδεμένος και σαστισμένος συλλογίζεσαι και αποφασίζεις : "Ας κάνουμε σήμερα μια απλή διαμαρτυρία και αύριο βλέπουμε".
Και τα τσιμπούρια συνεχίζουν την αφαίμαξη σου ανενόχλητα........
Πάρε λίγη ακόμα φόλα.. Παρέχεται δωρεάν άλλωστε από τους μπόγιες σου.

Έλληνα..ξύπνα. Κι εσύ που ήδη ξύπνησες..ΔΡΑΣΕ! Σε λίγο θα είναι αργά. Η φόλα είναι μέσα στον μεζέ που σε ταϊζουν καθημερινά.
Ο μεζές αρχικά σου άρεσε και τον απόλαυσες. Μόνο που τώρα ξεκινάνε οι παρενέργειες και η τελική δράση του δηλητηρίου..

Θες να πεθάνεις αμαχητί στα σιωπηλά; Δικαίωμα σου. Μη διαμαρτύρεσαι όμως και μην περιμένεις μετά νεκρανάσταση.
Ούτε και τον Λεωνίδα της Σπάρτης να σηκωθεί από τον τάφο για να σε σώσει.
Εκείνος και κάθε μεγάλος Έλλην έπραξε το χρέος του. Σειρά σου τωρα.
Αν θες φυσικά να σωθείς και μαζί και η πατρίδα σου!

Φρόντισε να σώσεις ό,τι σώζεται πλέον και να εισχωρήσεις στην μία και μοναδική σου ελπίδα. Στην ομάδα με τα αδέρφια σου, τους Έλληνες πατριώτες! Αυτούς που σε καλούν κοντά τους για να διώξεις τον εχθρό από τη χώρα και να αναλάβεις ξανά τα ηνία της.
Για το καλό όλων μας και ειδικά για το μέλλον του Έθνους και των παιδιών μας.

"Φασισμός" δεν είναι η αυτοάμυνα σου. "Φασισμός" είναι να σου την απαγορεύουν και να υπομένεις αδιαμαρτύρητα την εκτέλεση σου, τον ίδιο σου τον θάνατο! Φασισμός είναι να σου επιβάλουν τη ΦΟΛΑ!

Ξεμπλόκαρε επιτέλους και μάθε να μη σε ακουμπάει η γνώμη και οι χαρακτηρισμοί των άλλων, όταν πρόκειται για την ίδια σου τη ζωή και τον τόπο σου!
Πέταξε τη φόλα που σου πασάρουν και επέστρεψε την πίσω σε αυτούς!
Τάισε τους την με το ζόρι όπως κάνουν κι αυτοί χρόνια τώρα με σένα!

Δείξε πόσο..γενναιόδωρος είσαι και δώσε στα αδέσποτα της πολιτικής και τους συνεργάτες τους την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΟΛΑ, όπως τους αξίζει!


"Αν λαχταράς την λευτεριά, σε ξένους μην ελπίζεις, μόνος σου πάρτην αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις" ..

ΧΑΡΑ ΖΑΧΑΡΙΑ
(Μπόγιας ανθελλήνων και δη, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου