ΚAΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΕΔΑΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!
Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ HΡΘΕ!
EΛΛΗΝΑ ΑΠΕΝΔΥΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ. ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ.
ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙΣ. ΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ! ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΞΕΡΕΙΣ: "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"!
ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΑΙΩΝΕΣ. ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΟΞΑ!
ΕΓΕΙΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!
"ΕΣΤ' ΗΜΑΡ ΟΤΙ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ'ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ"....

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011

Ποιός θα της πει, και πώς, ότι η παρέλαση δεν είναι πασαρέλα;
Τι βρωμοσύστημα είναι αυτό, το οποίο εξυμνούν οι δήθεν δημοκράτες, που δίδαξε στο κορίτσι αυτό ότι η παρέλαση είναι πασαρέλα και ότι τα πάντα κινούνται μεταξύ αιδείου και στομάχου; Προσέξτε την έκφραση και τη χειρονομία της Ελληνίδας Γιαγιάς! Προφανώς μόνο αυτή συνέλαβε τον ξεπεσμό! Δεν έχεις μάνα μωρή; Και που νάναι ο κύρης σου; Ο ελεεινός δάσκαλός σου που να βόσκει;Τι σάπιο σύστημα είναι αυτό που αλλοτριώνει έτσι τη νεολαία του;Πού να ξέρει το κορίτσι αυτό ποιός είναι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο ΑΘανάσιος Διάκος, ο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο Οδυσσέας Ανδρούτσος, ο Κωνσταντίνος Κανάρης. Αυτοί δηλαδή που της χάρισαν την ελευθερία για να μπορεί να γυρνά και να μιλά ελεύθερα. Αυτοί που πάλεψαν ώστε το κορίτσι αυτό να μην καταλήξει στα χαρέμια του Σουλτάνου!
Πού να ήξεραν οι Αγωνιστές μας ότι την ελευθερία, για την οποία πολέμησαν, θα κατέληγε να τη μεταχειρίζονται οι σημερινές τσούλες ως ελευθεριότητα και οι πολιτικάντηδες για να μασούν με δέκα μασέλες τον εθνικό πλούτο; Αχ, Μακρυγιάννη μου!


Ας απαγγείλουμε στην κοπελιά αυτή δυο στίχους του Παλαμά. Έτσι κοπελιά μου, για να εκτονώσουμε τη θλίψη που μας προκάλεσες!

«Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα,
ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφ’ το,
και χτίσε κάστρο απάνου του και ταμπουρώσου μέσα,
για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα,
π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει.»

Ονήσιλος Κρατερός

2 σχόλια:

 1. Τι είναι αυτά ρε παιδιά; Για όνομα του Κολοκοτρώνη! Εμάς στο σχολείο (μια δεκαετία μόλις πριν)μας απαγόρευαν ρητά να είναι η φούστα πάνω από το γόνατο και το τακούνι πάνω από δύο πόντους. Όποια τολμούσε να παραβεί τους κανόνες δεν την άφηναν να παρελάσει και η αποχή από την παρέλαση συνεπαγόταν αποβολή!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι γονείς τι κάνουν; Οι καθηγητές; Σκασίλα τους.. Πως να ξέρουν λοιπόν και οι κοπελιές το σοβαρόν της κατάστασης και να το τιμήσουν;
  Αν ξέρουν κιόλας για ποιο λόγο παρελάζουν.........
  Ό,τι παρατάς σε παρατάει όμως. Να γιατί φτάσαμε μέχρι εδώ.. Κατά διαόλου δηλαδή.
  ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ! ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ! ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ!! Κάποιος πρέπει να επανελληνίσει.. Ξεκινάμε από τον εαυτό μας και μεταδίδουμε τη γνώση πριν να είναι πολύ αργά για μας και το Έθνος μας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή